" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“ŞEYH EDEBALİ’NİN DEDİĞİ GİBİ YÜKÜMÜZ AĞIR, İŞİMİZ ÇETİNDİR”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>“ŞEYH EDEBALİ’NİN DEDİĞİ GİBİ YÜKÜMÜZ AĞIR, İŞİMİZ ÇETİNDİR”</strong>
388 views
07 Aralık 2022 - 13:51
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erdem Yaşar, Öğretmenler Gününü kutlayan bir mesaj yayınladı. 

İlçemiz MEB Müdürü Yaşar, ‘Mevlana’yı, Yunus Emre’yi, Hacı Bektaş-ı Veli’yi, Ahmet Yesevi’yi, Mimar Sinan’ı yetiştiren öğretmendir’ diyen mesajında; “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kıymetli meslektaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. 

Konuşmamın başında bazı kahramanlarımızın aziz hatırasını anmak istiyorum: Necmettin YILMAZ, Şenay Aybüke YALÇIN, Ali YILDIRIM, Elif LİVAN ve daha nice eğitim şehidimiz.. son olarak da Ayşenur ALKAN. Her eğitim şehidimiz eğitim ordumuzun unutulmayacak kahramanlarıdır. Aziz ruhları şad olsun.

Mevlana’yı, Yunus Emre’yi, Hacı Bektaş-ı Veli’yi, Ahmet Yesevi’yi, Mimar Sinan’ı yetiştiren öğretmendir. öğretmenlik, bir bahar güneşi gibidir; Nasıl can verirse güneş havaya, suya, toprağa… Nasıl fer verirse bahar için kışın ayazında donmuş doğaya! Öğretmen de öyle can verir bir topluma.

Üzerinde yaşadığı toprakların maneviyatını bilen, yılmadan çalışan, Asım’ın Nesli gibi bir gençlik sizin sayenizde yetişiyor. Sizlerin yetiştirdiği yüreği vatan sevgisi ile dolu öğrencilerimizle Güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Değerinizi bir güne sığdırmak, birkaç cümle ile anlatmak olanaksız.

Çok kıymetli öğretmen arkadaşlarım; Şeyh Edebali’nin dediği gibi yükümüz ağır, işimiz çetindir. Üzerimize aldığımız bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirebilmek için bütün gayretimizle çalışmalı; mesleğimizin bizlere, ülkemizi hatta bütün dünyayı ilgilendiren sorumluluklar yüklediğini hiçbir zaman unutmamalıyız.

Baş öğretmen Atatürk “Öğretmenler; yeni nesil sizin eseriniz olacaktır”‘ Sözleriyle biz öğretmenlere çok önemli bir misyon yüklemiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarken, başta Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş, şehit olmuş  tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyorum, ruhları şad olsun diyorum” dedi.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.