" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

KUDRET: NESİLLER DEĞİŞİR, ÖĞRETMENİN ÖNEMİ DEĞİŞMEZ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>KUDRET: NESİLLER DEĞİŞİR, ÖĞRETMENİN ÖNEMİ DEĞİŞMEZ</strong>
435 views
07 Aralık 2022 - 14:17
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

MK Pera Eğitim Kurumuları (Murat Kudret Psikolojik, Eğitim ve Rehabilitasyon Akademisi) sahibi ve Özel Eğitim Uzmanı Murat Kudret, öğretmenle gününü kutladı.

MK Pera Eğitim Kurumuları (Murat Kudret Psikolojik, Eğitim ve Rehabilitasyon Akademisi) sahibi ve Özel Eğitim Uzmanı Murat Kudret, ülkemizi hedeflerine ulaştıracak, milletimizi geleceğe taşıyacak nesillerin ruh, fikir ve bilgi dünyalarını inşa eden öğretmenlerin sadece belli gün ve dönemlerde değil, her zaman kadrinin bilinmesi gerektiğini, değerli olduklarını hissettirecek işlere imza atılmasının önemli olduğunu belirtti.

KUDRET, “Öğretmenlik, bir sevgi, inanma, adanma mesleğidir. Öğretmenlerimiz, ruhumuzu ilgiyle okuyarak, benliğimizi bilgiyle dokuyarak, hayatımıza rol model olarak dokunarak, nesilleri yarınlara ve nice başarılara hazırlar; millî varlığımıza anlam ve ideal kazandırma yolunda her birimize bilgi kapılarının anahtarını verir.

Öğretmenin başarısını artıracak unsurların, rahat çalışma ortamına, mesleği cazip hâle getirecek hak ve imkânlara bağlı olduğundan hareketle, maddi kazanım ve imkânları artırmanın yanı sıra, öğretmenlerin ideal bir meslek kanununa kavuşması için gayret gösterilmeli.

Mesleğin hak ettiği şekilde tanımlanması, sosyal zeminde öğretmenlerin itibarının, haklarının korunması ve artırılması, yönetmeliklerle, genelgelerle oluşan görev, yetki, ehliyet, liyakat noktasındaki hüküm dağınıklığının giderilmesi için meslek kanununda ivedi olarak değişiklikler yapılmalıdır.

Öğretmenlerimizin maddi manevi haklarını teslim edeceğimiz günlerin gelmesi temennisiyle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. Öğretmen, sadece sınıftaki öğrencisinin değil, toplumun her kesiminin rehberidir. Başta Başöğretmenimiz ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”dedi..

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.