" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

YÜKSELİŞ’TEN ANLAMLI ETKİNLİK

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
311 views
09 Kasım 2022 - 16:07
<strong>YÜKSELİŞ’TEN ANLAMLI ETKİNLİK</strong>
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Yükseliş Öğrencileri, Ata Huzurunda. Samandağ YükselişOrtaokulu Öğrencileri, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftasında Ankara gezisine katıldılar.

Yükseliş yöneticileri, “‘Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.’ Diyen Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şiarıyla okul gezisi düzenlediklerini belirterek, “bu kapsamda ortaokul öğrencilerimizle *Ata’ya Saygı ve Değerlerine Sahip Çıkma* temalı Ankara gezisinde öğrencilerimizle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik” dediler.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma” Günü Dolayısıyla mesaj da yayınlayan Yükseliş ailesi, “Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı, Kurtuluş Savaşı’mızın önderi, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ‘millet egemenliği’ düşüyle, gençlik yıllarını savaş meydanlarında geçirmiş bir lider, bir deha ve bir bilge devlet adamıdır. 57 yıllık ömrüne nice mücadeleler ve zaferler sığdıran büyük önderin en büyük mirası ise şüphesiz, özgür ve bağımsız cumhuriyetimizdir. Kurduğu demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti, tüm mazlum milletler için umut ışığı olmuştur. Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz; tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Haber – Foto: Ümit Dadük Sağaltıcı 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.