" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ, KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>SAMANDAĞ KİTAP GÜNLERİ, KİTAPSEVERLERİ BEKLİYOR</strong>
422 views
04 Kasım 2022 - 15:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Samandağ Kitap Günleri birbirinden kıymetli yazar, şair ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

Hz. Hızır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarı kapsamında 29 Ekim Cumartesi günü yazar Cemil KILIÇ ve yazar Barış ÇELİMLİ okurları ile bir araya geldiler. Ardından 30 Ekim Pazar günü yazar Hilal KAHRAMAN okurları ile bir araya gelerek “Aile ve Kadın” konulu söyleşisini gerçekleştirdi. 

Samandağ Belediyesinden yapılan  açıklamada; ” Belediye Başkanımız Av. Refik ERYILMAZ’ın öncülüğünde bu yıl 3.’sünü düzenlediğimiz Kitap Fuarında birbirinden kıymetli yazar, şair ve sanatçıyı ağırlamaya ve vatandaşlarımız ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Hz. Hıdır Parkı’nda devam eden Kitap Fuarımızda yazar Cemil KILIÇ “Din İle Aldatanlar” konulu söyleşisi ve hemen ardından yazar Barış ÇELİMLİ “Şiir Dinletisi” ile hayranları ve okurlarıyla bir araya geldiler. 30 Kasım Pazar günü ise yazar Hilal Kahraman okurları ile bir araya gelerek “Aile ve Kadın” konulu söyleşisini gerçekleştirdi. 

6 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak Kitap Fuarında; Leyla AKGÜL , Aysel Kılıç KARSLI, Ahmet TAHSİN, Hilal KAHRAMAN,MahmutYILDIRIM,NihatGÖKMEN,Haydar ERSÖZ, Ali AVCU, Rıza ZELYUT ve Barış ÇELİMLİ gibi birbirinden değerli yazar ve şairler okurlarıyla buluşuyorlar.

5 Kasım Cumartesi günü Gazeteci Ali AVCU ve Gazeteci-Yazar Rıza ZELYUT okurları ile bir araya gelecek ve ardından Yerel Sanatçılarımızdan Finnen Nihat Çay (Ebuzeyneb) müzik dinletisi sunacak. 6 Kasım Pazar günü ise yazar Haydar ERSÖZ okurları ile bir araya gelecek.

6 Kasım Pazar gününe kadar açık kalacak Kitap Fuarımızda birbirinden değerli yazar ve konuşmacılar ile dolu dolu programımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Haber –Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.