" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
" width="160" height="600" />
REKLAM ALANI

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Samandağ Ayna Haber

“ENGELSİZ YAŞAM 5 YAŞINDA”

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
<strong>“ENGELSİZ YAŞAM 5 YAŞINDA”</strong>
450 views
04 Kasım 2022 - 12:53
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Engelsiz Yaşam Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Cumhuriyet Bayramı’nda Anlamlı Etkinlik

Samandağ Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Mehmet Can ve Eğitimci ekibibirlikte hazırladıkları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğinde öğrenci, öğrenci velileri ve protokolü ağırladılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte kutlayan ekip, Samandağ ilçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Yaşar, Samandağ ilçe Milli Eğitim Şube müdürleri Mustafa Onur ve Fuat Kılıçaslan’ı da ağırladılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Mehmet Ali Kabasakal ve ekibinin söyledikleri türküler eşliğinde çekilen halaylarla, oynanan çiftetellilerle devam etti.  Engelsiz Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin okudukları şiirin ardından etkinlik devam etti.

Sunumunu Eğitimci Zeynep Deniz’in yaptığı etkinliğin günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı kurum müdürü Mehmet Can yaptı.

Can; yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Birbirinden değerli misafirlerimiz ve sevgili velilerimiz hepiniz hoş geldiniz. ‌Yine bir etkinlikle sizlerleyiz fakat bu sefer çok daha anlamlı bir etkinlik olan cumhuriyetimizin ilan edilmesinin yıl dönümü kutlamak için beraberiz.

‌cumhuriyetsadece bir yönetim şekli değil aynı zamanda kurtuluş savaşımızla başlayan özgürlük mücadelesinin meşrulaşması ile birlikte kişisel hak ve özgürlük, eşitlik, adalet gibi kavramlarla insanca yaşamamızı dağlayan en önemli adımdır. Dolayısıyla özgürlüğümüzü bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Bizim için bugünün bir başka anlamı var. Engelsiz yaşam artık 5 yaşında. Bu yola çıkarken aynı kürsüde büyük bir heyecanla hedeflerimizden bahsetmiştim. En büyük hedefimiz kalıplaşmış rehabilitasyon algısını değiştirip bu çocuklarımıza bir sosyal yaşam alanı yaratmaktı. Geldiğimiz noktada yaptıklarımıza baktığımızda hedeflerimiz gerçekleştirmiş olduğumuzu görmek bizim en büyük gurur ve motivasyon sebebi olmuştur.

‌bu başarının mimarları olan öncelikle sevgili ortaklarım Naim Bahap, Ali Baklacı ve benim en büyük destekçim aynı zamanda kardeşim Soner Can, engelsiz yaşam ailesinin her bir bireyine uzmanlarına ve desteklerini esirgemeyen siz sevgili velilerimize kucak dolusu şükranlarımı sunuyorum.

Haber – Foto: Eser Sağaltıcı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.